Взаимоотношения с клиентите

Много от най-големите български и чуждестранни банки и компании са сред нашите постоянни клиенти. Няколко български министерства и държавни организации се довериха на АРКО за ремонта и обновяването на офисите си.

АРКО не дели клиентите си на малки и големи: нашата гъвкава структура с мобилни звена ни позволява ефективно да поемаме и малки по стойност и обем строителни обекти. АРКО е в състояние в кратък срок да се мобилизира и извърши значителни по обем и сложни за организиране строителни дейности.

Всеки клиент на АРКО получава пълен пакет услуги: консултации, проектиране, строителство – от изкоп до пълно завършване на обекта. Поетите ангажименти се изпълняват качествено и в срок: АРКО осигурява гаранционно и следгаранционно обслужване на всички обекти, изделия и услуги, които предлага.

АРКО обръща изключително внимание на детайла: фирмата има личен контакт и лично отношение към всеки от клиентите си, изпълнявайки специфичните им персонални желания и предпочитания. Поддържаме системна обратна връзка с всяка фирма или индивидуален клиент, ползвали наша услуга или стока.

АРКО постоянно следи и усъвършенства маркетинговата и рекламната си позиция в секторите, които обслужва. Рекламни брошури и каталози са на разположение в шоурума на фирмата.www.Arco-Eng.com © 2008 Всички права запазени.     Сайта изработен от plxWebDev